ÁRAK

Hétköznap 1690 Ft/fő*

Hétvégén és ünnepnap 1890 Ft/fő* 

* A megadott árak két órás korlátlan ételfogyasztást tesznek lehetővé. Az akciós áraink fejenként legalább egy ital rendelése esetén érvényesek. A feltüntetett árak az italok árát nem tartalmazzák.

** Nem tartoznak az ALL YOU CAN EAT kínálatba! 

120 cm alatti gyermekeknek 50% kedvezmény! 

AMENNYIBEN EGY ADAGNÁL TÖBB ÉTEL MARAD A TÁNYÉRON, ÚGY 990.-FT-OT/ADAG DÍJAT SZÁMÍTUNK FEL, A MARADÉKOT ELCSOMAGOLJUK ÉS ELVIHETŐ!

Étlapunk tájékoztató jellegű, a változtatás jogát fent tartjuk. Bizonyos ételek csak szezonálisan elérhetőek. Aktuális étlapunkról a megadott telefonszámokon érdeklődhet!

ALLERGÉNEK

Kedves Vendégünk! Szeretnénk tájékoztatni, hogy ételeink allergéneket vagy intoleranciát okozó összetevőket, mint például tejet, tojást, lisztet tartalmazhatnak. Kérjük, amennyiben valamilyen allergiában, ételérzékenységben szenved, az ételek elfogyasztása előtt kérdezze kollégáinkat, akik a pontos összetevőkről szívesen tájékoztatják! 
Felhívjuk a figyelmet, hogy ételeink nem elkülönített és teljesen „mentes” környezetben, technológiával és alapanyagokból készülnek.Emiatt a súlyos ételallergiával küzdők számára nem tudjuk garantálni, hogy ételeink megfelelnek számukra.


Aktuális étlapunk allergénjeiről a következő linken tájékozódhat. Allergének